Няма да видите това в БТВ и Нова!  Защо БТВ

...
Няма да видите това в БТВ и Нова!  Защо БТВ
Коментари Харесай

Националните медии цензурираха енергийния министър, който обвини Кирил Петков в лъжа

Няма да видите това в БТВ и Нова! 
Защо БТВ и Нова телевизия, които записаха с камерите си думите на енергийния министър Росен Христов, цензурираха изявлението му в интерес на все по-привилегирования?!

В двете сякаш национални медии липсва видео от изявлението на министъра, който упрекна Кирил Петков в неистина и уточни, че сходни дейности мога да замесят страната ни в интернационален скандал.

“Проведох диалог с гръцкия министър, с цел да изясня позицията и той ме увери, че по никакъв метод не е поемал никакъв ангажимент, нито от името на министерство на енергетика на Гърция, нито от гръцката страна за взаимно предоговаряне или за коопериране във връзка смяна на проектите за възобновяване и резистентност ", сподели служебният министър на енергетиката Росен Христов във връзка оповестеното от Кирил Петков, че е разговарял с гръцкия енергиен министър за общи дейности с Гърция и Румъния по отношение на въглищните централи. Той акцентира, че диалогът на Петков е бил неофициален.

Всъщност настоящият енергиен министър съобщи пред трите национални малките екрани, официоза на Политическа партия и Демократична България “Дневник ” и редица уеб сайтове, че Кирил Петков лъже по безсъвестен метод, вкарвайки страната ни в неловко състояние пред прилежаща Гърция.

По думите на Христов гръцкият министър на енергетиката, забъркан в абсурда от Петков, е мощно смутен от това, че се спекулира с неговото име по подобен метод.

„ Телефонното позвъняване е признато от вежливост и с ясното схващане, че Кирил Петков не съставлява България и надлежно гръцкият министър не се е заел с никакви задължения, нито персонални, нито държавни. С Гърция работим чудесно, имаме доста взаимни планове, които са в друг етап на разискване и такова безконтролно държание на български политици напряга връзките. По никакъв метод не оказва помощ за двустранното съдействие на двете страни “, акцентира Росен Христов.

А за какво през днешния ден нито една телевизия не сподели на хората по какъв начин Кирил Петков замеси България в интернационален скандал и то без даже да е премиер-попитайте шефовете в БТВ и Нова кой им заплаща за тази цензура!

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР